IniciNoticiesSocietatEl sopar de colles va tancar amb rècord d’inscrits tot i la...

El sopar de colles va tancar amb rècord d’inscrits tot i la pluja

En total va acollir 415 persones en una edició marcada pel canvi d’ubicació a última

La revetlla de Santa Maria és un dels dies assenyalats a Tordera per diferents motius. En primer lloc, des de fa tres anys s’ha instaurat el sopar de colles, una trobada on diferents grups de persones poden gaudir del seu espai per passar la tarda. En segon lloc, perquè serveix com a preludi de la Festa Major.

Prova d’aquest èxit va ser el sopar de colles de dimecres, que va batre el rècord d’inscrits en la seva tercera edició: 415 inscrits. Això representa 50 persones més que l’any passat i 100 persones més que fa dos anys. Tot plegat, en un dia marcat pel canvi d’ubicació d’última hora, ja que les previsions de pluja van obligar a canviar la plaça de l’Ajuntament per la pista de l’Amistat. El regidor de Festes, Aniol Canals, celebrava la capacitat d’anticipació del consistori i els tècnics.

Colles Aniol

“Per sort vam ser previsors”

Tot i les precipitacions, Canals es mostrava satisfet de l’acollida que rep el sopar de colles any rere any.

Colles Aniol 2

Durant la nit va ser el torn de la Colla Infantil de Diables de Tordera. A les 22:00h es va celebrar un correfoc i la festa va acabar amb un concert que va anar a càrrec del grup “Freekiss” a la mateixa pista de l’Amistat i que va posar punt final a la revetlla de Santa Maria.

ÚLTIMES NOTÍCIES