IniciNoticiesEsportsPilates i zumba són les sessions que ofereix aquesta tarda el CEM...

Pilates i zumba són les sessions que ofereix aquesta tarda el CEM Tordera per Festa Major

Dues activitats que són gratuïtes, per a totes les edats i que es faran a la plaça de la Concòrdia a les 18:30h i a les 19:30h

Com ja és habitual, dins de la programació de la Festa Major de Tordera hi ha diferents activitats esportives. Una d’elles arriba aquesta tarda per fer moure i tonificar el cos a tothom. Es tracta d’una sessió de pilates i una de zumba organitzada pel CEM Tordera.

El pilates és un entrenament basat en seqüències d’exercicis que ajuden a millorar la tonificació dels músculs, la respiració, l’equilibri i el control postural mitjançant la successió de moviments fluids. I el zumba és una classe de ball amb moviment aeròbics seguint el ritme de cançons i amb un punt alt de diversió.

Aquestes activitats d’entrenaments esportives s’han consolidat al nostre municipi, i per aquest motiu, s’han programat dues sessions magistrals, pilates a les 18:30h i zumba a les 19:30h a la plaça de la concòrdia. La monitora serà la Sofia Alcover. En Sergi Bordenau, director tècnic de fitness del CEM Tordera, explica perquè han escollit aquestes activitats.

Sergi activitats FM 1

“tots aquests beneficis aporten un valor social que és el més important en aquest tipus de classes”

Bordenau celebra que un any més el CEM Tordera estigui present a la programació de Festa Major, un aparador per totes aquelles persones del poble o de fora per conèixer les activitats que es fan al centre diàriament.

Sergi activitats FM 2

Una activitat que no cal inscripció prèvia, és gratuïta i per a totes les edats.

ÚLTIMES NOTÍCIES