IniciNoticiesSocietatÚltims dies per inscriure’s al “No badis!”, la gimcana de l’Esplai el...

Últims dies per inscriure’s al “No badis!”, la gimcana de l’Esplai el Garbell per aquesta Festa Major

Serà una activitat per equips que consistirà a superar diferents missions en els actes organitzats del 19 al 24 d’agost. Diumenge es tanquen les inscripcions

Amb l’entrada de l’agost cada cop tenim més a prop Sant Bartomeu i les celebracions que l’envolten. L’Esplai el Garbell no s’ha volgut quedar enrere i ha impulsat el “No badis!”, una gimcana per equips que es durà a terme durant aquesta Festa Major. L’objectiu serà aconseguir el màxim de punts possibles, tot superant una vintena de missions que l’entitat proposarà en els diferents actes que s’organitzin entre el 19 i el 24 d’agost. Les inscripcions, que tenen un preu de 2 euros per participant, estaran obertes fins diumenge i es podran fer en el formulari que està disponible a la biografia de l’Instagram d’@elgarbelltordera. El mateix diumenge ja s’enviaran totes les proves a realitzar via correu electrònic. La membre de l’organització Malena Sarabia detalla que seran reptes accessibles i espera que ajudin a crear ambient per les festes.

No badis funcionament

“Un exemple seria anar disfressat a algun dels actes”

Els equips seran de dos a quatre membres sense límit d’edat, i cada vegada que se superi una de les missions, un dels integrants de l’equip haurà de penjar una publicació o història a Instagram escrivint #FMTordera24 i etiquetant a @elgarbelltordera. Des de l’organització s’apunta que hi haurà proves en les quals tots els grups podran puntuar i d’altres que guanyarà el més ràpid.

L’esplai cada dia actualitzarà el rànquing d’equips en el seu perfil d’Instagram. Segons assegura la també membre del comitè organitzador, Sara Ferrer, tot plegat respon a l’objectiu de fer caliu al poble.

No badis objectiu

“Aquesta iniciativa la vam pensar per crear xarxa amb la resta del poble”

L’entitat també demana precaució amb els drets d’imatge a l’hora de publicar les diferents fotografies i es prega que s’eviti mostrar cares de persones externes.

ÚLTIMES NOTÍCIES