IniciNoticiesSocietatS’obren diversos períodes d’inscripció online per alguns actes de Festa Major

S’obren diversos períodes d’inscripció online per alguns actes de Festa Major

Per la cursa del Cos, la pujada al campanar, les votacions pel pubillatge i el parc aquàtic els torderencs podran apuntar-se en línia, tot i que també podran fer-ho presencialment

Algunes de les activitats que se celebren durant aquesta Festa Major necessiten una inscripció prèvia per facilitar l’organització del mateix esdeveniment. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha obert diversos períodes d’inscripció online, tot i que ressalta que, exceptuant la pujada al campanar, tota la resta es podran fer també presencialment. El regidor de Festes, Aniol Canals, assegura que el propòsit és fer més còmode aquests processos als torderencs.

Inscripcions Festa Major

“El que volem és posar facilitats al ciutadà”

En el cas de la pujada al campanar, que aquest any anirà acompanyada d’una visita a l’església, es podran inscriure a través del formulari que facilita el consistori abans del 21 d’agost o fins que s’esgotin les entrades, i l’usuari haurà d’indicar la franja horària que més li convingui.

A la cursa del Cos, els torderencs es podran apuntar en línia però també en persona una hora abans de l’inici. A partir d’aquí, hauran d’anar a buscar el seu dorsal a Serveis Personals (de 9:00h a 13:00h) i portar-lo el dia de la cursa. Canals emfatitza que en cap cas es perd la tradició.

Cos Festa major

Amb relació a les eleccions del pubillatge, es podrà votar a través d’Internet, tot i que també es podrà fer presencialment a Serveis Personals de les 9 h a les 13 h i el dia 22 durant la mitja part de les Havaneres, que coincideix amb el rom cremat i la presentació dels candidats. A escala digital, la plataforma Participa 311 serà el canal pel qual es votarà en cas que es prefereixi fer online. Els torderencs que votin en línia estrenaran el Participa 311, una eina per agilitzar els tràmits amb l’administració i que es troba disponible a la web de l’ajuntament. L’usuari s’haurà de registrar amb el correu electrònic i ja li servirà per a qualsevol altra acció. El delegat del pubillatge, Jordi Duran, ressalta que tot i que es requereixi el DNI per votar, el procediment online continuarà sent anònim i farà que s’evitin vots fraudulents.

Pubillatge Jordi

“Abans hi havia més participació, però no es votava de manera justa”

El parc aquàtic també tindrà aquesta opció. Les entrades són gratuïtes i les places limitades. Tothom que s’inscrigui, haurà de seleccionar el torn que més li convingui.

ÚLTIMES NOTÍCIES