IniciNoticiesSocietatCanvi en la ubicació de la Revetlla de Santa Maria: es farà...

Canvi en la ubicació de la Revetlla de Santa Maria: es farà a la Pista de l’Amistat

Per culpa de les previsions de pluja i les consegüents complicacions en el muntatge de l’equip de música, l’Ajuntament ha traslladat l’esdeveniment en un recinte tancat. De totes maneres, hi haurà sopar de colles, correfoc infantil i música amb el grup Freekiss

Tordera ja ho té tot a punt per celebrar avui la revetlla de Santa Maria. La jornada manté el nou format estrenat fa dos anys, que compta amb sopar, música i correfoc i que està enfocat a tots els públics. Tot i això, la jornada es presenta amb un canvi d’ubicació d’última hora: en comptes de fer-se a la plaça de l’Església, es farà a la pista de l’Amistat.

Sigui on sigui, l’objectiu principal d’aquesta trobada és “fer poble” just abans de l’inici de les festes. El sopar de colles serà el primer esdeveniment de la Programació de Festa Major i el regidor Aniol Canals espera que sigui un bon tret de sortida per a les celebracions.

Canals sopar

“Volem continuar treballant la festa prèvia a Festa Major”

L’horari es manté i es començarà a les 20 h a la pista de l’Amistat. Tothom que s’hagi inscrit amb la seva colla haurà de portar el seu menjar i beure. Les entrades, que es van tancar diumenge, ja estan exhaurides el dia d’avui. L’any passat es van començar a incloure temàtiques i els assistents havien d’anar de “hawaians”. Enguany, tal com confirma Canals, els més atrevits hauran d’anar de mariners.

Canals mariner

“Volem que sigui una festa divertida”

A les 22 h es farà el correfoc infantil a càrrec de la Colla Infantil de Diables. Se sortirà des de la plaça de l’Església, i el recorregut seguirà el carrer Ciutadans, el Carrer Espases, el carrer Sant Ramon, Camí Ral, la plaça de la Concòrdia i s’acabarà de nou a darrere l’església.

Una hora més tard, a les 23 h, hi haurà un concert a la mateixa plaça de l’Ajuntament amb el Grup Freekiss, que acabarà d’amenitzar la jornada.

ÚLTIMES NOTÍCIES