IniciNoticiesEsportsEs necessiten voluntaris per ajudar a la cursa popular de bicicletes que...

Es necessiten voluntaris per ajudar a la cursa popular de bicicletes que se celebra diumenge dins de la programació de Festa Major

Aquesta activitat és una de les més longeves en el nostre municipi per aquesta dates. Serà el diumenge 18 d’agost i les inscripcions son gratuïtes a partir de les 16:30h del mateix diumenge

Aquest cap de setmana es dona el tret de sortida a la Festa Major de Tordera. Com és habitual la programació és molt diversa i les activitats esportives tenen un forat important. Aquest dissabte, les dues primeres seran el torneig 3×3 organitzat pel CEEB Tordera i el torneig de bitlles infantil a càrrec de La Penya del Bistec. De cara al diumenge 18 d’agost cal destacar un dels actes més tradicionals i longeus de la Festa Major, la cursa popular de bicicletes. A principis de la dècada dels 50 es va veure una imatge inèdita i difícil de repetir, ja que va recórrer tranquil·lament els carrers de Tordera Federico Martín Bahamontes, guanyador del Tour de França. L’ajuntament és qui organitza aquesta activitat amb la col·laboració BTT&Road Ciclisme Tordera. En declaracions a La Banqueta d’Estiu, el vocal i president de l’entitat torderenca, David Campal i Joan Ribas, destaquen el caràcter festiu i popular que té la cursa.

Cursa bicicletes 1

“és una experiència molt maca i tot torderenc hauria de participar”

L’any passat, l’esdeveniment es va anular per pluja, i enguany, com es preveu un gran nombre de participants, els membres del Ciclisme Tordera demanen voluntaris per poder reforçar trams de la cursa.

Cursa bicicletes 2

L’inici de la cursa serà al Camí Ral, a l’alçada de la residència l’Albert. Hi haurà diferents categories:

  • Fins a 4 anys, de 5 a 6, de 7 a 8 i de 9 a 11 faran 1 volta al circuit curt.
  • De 12 a 15 faran 3 voltes al circuit llarg.
  • De 16 a 49 i la categoria nova de més de 49 anys completaran 10 voltes al circuit.
  • E-bikes per totes les edats (bicicletes elèctriques): sempre i quan hi hagi més de 10 participants, sinó hauran de córrer darrera de la categoria de 16 a 49.

David Campal, membre del Ciclisme Tordera, ens parla del recorregut que és el mateix que en la darrera edició, ara fa 2 anys.

Cursa bicicletes 3

Les inscripcions són gratuïtes i us podeu apuntar a partir de les 16:30h de la tarda. La cursa començarà a les 18:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES