IniciNoticiesEsportsComença la pretemporada del primer equip del CFTordera

Comença la pretemporada del primer equip del CFTordera

Cabrils, Lloret, Fornells o Calonge seran alguns dels partits que disputaran els torderencs per arribar amb bones condicions físiques i de joc al 21 de setembre quan comença la lliga

Arribem a l’equador del mes d’agost i és moment de tornar als entrenaments. És el cas del primer equip del CFTordera que demà engega la pretemporada. Els homes de Guillem Ferrer es repartiran les setmanes en diferents sessions físiques – tàctiques amb el repte d’arribar amb bon ritme per la primera jornada de lliga programada pel 21 de setembre. El míster inicia la pretemporada amb la plantilla sense tancar. Les renovacions de jugadors importants com el capità Jose Manuel Martínez “Pitu”, Adrià Barceló, Àlex Sánchez, Òscar Ruscalleda, Juanma Esteban, Joel Viedma, Jordi Puajdes, Uri Salgado, David Serrano, Alejandro Ortega, Marc Ruiz, Diego Bernal, Alex Rodríguez i Raúl Fernández seran el múscul d’un equip que s’ha reforçat amb fitxatges. Ho explica l’entrenador del primer equip, Guillem Ferrer.

Ferrer pretemporada 1

“sabem que hem de tenir el millor equip possible i que en aquestes categories pot passar qualsevol cosa durant l’any”

Ferrer avança les 5 baixes que tindrà l’equip de cara la propera temporada. Segons el tècnic torderenc “baixes significatives”.

Ferrer pretemporada 2

Fins al moment, el club ha fet oficial la incorporació de Pau Lastarry i el retorn d’Adrià Casanovas. Guillem Ferrer explica en quines posicions poden jugar els nous fitxatges.

Ferrer pretemporada 3

Per arribar al 100% a l’inici de campionat, han buscat fer una pretemporada exigent amb equips de categories superiors per saber en quin punt es troba la plantilla.

Ferrer pretemporada 4

El Tordera s’estrenarà davant l’afició amb el partit de Festa Major el diumenge 25 d’agost contra el CE Cabrils de Sebas Marteles, exentrenador del primer equip. El dissabte 31 contra el Vilablareix, el 4 de setembre contra el Lloret, el 8 de setembre contra el Fornells i el 14 de setembre s’acabaran els tests de pretemporada contra el Calonge. El diumenge 22 de setembre, el CFTordera donarà el tret de sortida a la lliga amb tot un derbi contra el Lloret amb l’objectiu de tornar a ser equip de segona catalana.

ÚLTIMES NOTÍCIES