IniciNoticiesSocietatAvui es posen a la venda els tiquets del XXIVè Cercatasques

Avui es posen a la venda els tiquets del XXIVè Cercatasques

Les entrades es podran adquirir a la web entrapolis.com a partir de les 16:00h, però també es podran comprar presencialment al Casal de Joves avui i demà de les 16:00h a les 19:00h

A partir d’avui 13 d’agost es posaran a la venda els tiquets del XXIVè Cercatasques. Les entrades, que tenen un preu de 13 euros, es podran adquirir a la web entrapolis.com des d’avui a les 16:00h fins al 26 d’agost a les 23:00h. Per altra banda, també es podran aconseguir presencialment al Casal de Joves avui i demà de les 16:00h a les 19:00h. Aquesta doble finestra de venda pretén solucionar, tal com subratlla el regidor de Festes, Aniol Canals, la saturació que hi havia a l’hora de comprar les entrades els anys anteriors.

Cercatasques tiquets

“Sabem que la venda d’entrades hi ha molta demanda i hi havia una cua difícil de solucionar”

La venda de tiquets serà limitada i només es podran comprar un màxim de dues entrades per persona. Tan sols els majors d’edat podran adquirir-les i per fer-ho és indispensable presentar el DNI. Des de l’organització també es demana que si hi ha algú que té alguna intolerància ho faci saber. 

El recorregut del Cercatasques començarà a les 19:30h, se sortirà des del Parc de la Sardana i s’acabarà a la plaça de l’Església, on es repartirà un entrepà per a cada participant. Durant el traçat, la xaranga Band the Marxa i la Colla de Diables de Tordera acompanyaran la munió de gent.

ÚLTIMES NOTÍCIES