IniciNoticiesRegidoriesEl Casal de Joves valora positivament les activitats que s’estan impulsant durant...

El Casal de Joves valora positivament les activitats que s’estan impulsant durant l’estiu

Les Nits d’Estiu, la sortida al Water World o els diferents tallers són alguns dels pals de paller de la programació d’aquest any

El Casal de Joves ha tirat endavant, com ja és habitual per aquestes dates, la graella d’activitats de l’estiu. L’organització valora positivament les activitats que s’han impulsat fins ara i subratlla que veu amb bons ulls com estan funcionant les diferents propostes que s’han dut a terme durant aquests mesos.

La tercera edició de les Nits d’estiu ha estat una de les iniciatives més exitoses entre la Programació +18. Enguany, a banda dels monòlegs, s’han incorporat concerts de bandes com Cover Punk, Johnny Folker, Llini, Va de Retro o Dosenburg. Pel que fa als comediants, noms com David Sas, Gerard Estadella o Pau Torner han fet que s’apleguin un centenar de persones al Bar La Colla cada cap de setmana. La dinamitzadora Sònia Aliva assegura que si hi hagués hagut més espai, el nombre d’assistents hauria augmentat.

Casal balanç

“Si haguéssim tingut més disponibilitat, hauria vingut més gent”

Aquest cicle, que normalment començava a les 21:00h i acabava fins a les 23:00h, havia de tancar-se el juliol, però finalment encara es va fer una sessió més el 2 d’agost.

Entre les propostes que també han tingut una bona acollida es troba el tuppersex, un taller sobre sexualitat de caràcter educatiu organitzat per Magranes Cooperatives i, per altra banda, la ja clàssica sortida al Water World, que va acabar reunint una seixantena de nois i noies. Aliva destaca com respon el jovent d’entre 16 i 17 anys a aquesta activitat.

Casal Water world

El casal informa que farà vacances a partir del 27 d’agost, quan s’acabi la Festa Major i tota la seva programació.

ÚLTIMES NOTÍCIES