IniciNoticiesSocietatÚltims dies per fer la inscripció al Sopar de Colles

Últims dies per fer la inscripció al Sopar de Colles

Fins diumenge encara es pot reservar una taula a través de la web de l’ajuntament

Recta final per fer la inscripció al Sopar de Colles d’aquest any, que se celebra el pròxim dimecres a la plaça de l’Ajuntament. Fins diumenge els torderencs i torderenques encara poden reservar una taula a través de la web del consistori, on hauran d’omplir un formulari indicant el nom de la colla i el seu nombre de participants. D’aquesta manera, cada grup tindrà la seva plaça guardada i només hauran de portar el seu menjar i beure. Aquest és el primer esdeveniment de la Programació de Festa Major i el regidor Aniol Canals espera que sigui un bon tret de sortida per a les celebracions.

Canals sopar

“Volem continuar treballant la festa prèvia a Festa Major”

Aquest acte, celebrat des del 2022, és un dels que més bona acollida té per part de la ciutadania. L’any passat es van començar a incloure temàtiques i els assistents havien d’anar de “hawaians”. Enguany, tal com confirma Canals, es fa una crida a què tothom vagi de mariner.

Canals mariner

“Volem que sigui una festa divertida”

El sopar començarà a les 20:00h, i a les 22:00h es farà el correfoc infantil a càrrec de la Colla Infantil de Diables. Una hora més tard, a les 23:00h, hi haurà un concert a la mateixa plaça de l’Ajuntament amb el Grup Freekiss, que acabarà d’amenitzar la jornada.

ÚLTIMES NOTÍCIES