IniciNoticiesCulturaEl Teatre Clavé presenta la nova programació estable de tardor

El Teatre Clavé presenta la nova programació estable de tardor

Es durà a terme entre el setembre i novembre i hi haurà propostes per a totes les edats

El Teatre Clavé ha presentat la nova programació estable de tardor. Es durà a terme entre setembre i novembre i hi haurà propostes per a totes les edats. Les ofertes seran variades i hi haurà actuacions pels més petits, obres més juvenils i peces que giraran entorn la música. Segons afirma el director del teatre, Josep Navarro, la voluntat és difondre de nou la cultura.

Navarro programació

“Tenir un nivell de consum cultural alt forma part de la salut col·lectiva”

Les sessions començaran el 22 de setembre amb la “Poncia amb Lolita Flores”, una adaptació de l’obra de Lorca “La casa de Bernarda Alba”, que comptarà amb la presència de l’actriu madrilenya.

El 28 d’agost començarà el Cicle Familiar amb “Munt de Munts”, una proposta infantil dirigida per Martin Staes que contraposa dos personatges ben marcats que hauran de congeniar amb l’ordre i el desordre de l’altre. Al cap d’un mes, el 26 d’octubre, també dintre del Cicle Familiar, el teatre presenta LOO, un espectacle “multi sensorial i no convencional” destinat a nens i nenes entre 2 i 5 anys.

El 27 d’octubre, la companyia en residència al Teatre Akadè-mia porta a Tordera l’obra “Llegat amb Àngels Gonyalons”, una comèdia agredolça que tracta de l’últim viatge d’un jove de 20 anys amb la seva mare, i dels primers passos d’una nova relació d’aquest fill amb un amant que pràcticament li dobla l’edat.

El 9 de novembre, tanca el Cicle Familiar amb “Blancanieves”, un espectacle en castellà recomanat per a majors de 7 anys i, per tancar la programació, l’Orquestra Simfònica St. Cugat farà “un viatge per diferents etapes de la història de la música” amb peces d’artistes com Haydn, Mascagni o Pau Casals.

Les entrades es podran adquirir de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h o el dia de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció.

ÚLTIMES NOTÍCIES