IniciNoticiesEsportsDefinit el calendari de partits del primer torneig EA Sports organitzat per...

Definit el calendari de partits del primer torneig EA Sports organitzat per Ràdio Tordera

Començarà el proper dilluns 29 de juliol i acabarà el dijous 1 d’agost amb la final que se celebrarà fora dels estudis de l’emissora per tal que pugui assistir públic

Compte enrere per iniciar el primer torneig EA Sports obert a la ciutadania organitzat per Ràdio Tordera. Tot va començar amb una prova pilot l’any passat on va participar els membres de l’emissora. Com el format va tenir bona resposta, enguany, s’ha obert a tothom. Es va fer un període d’inscripció i aquells que es van apuntar van passar un draft on vam conèixer els participants i les seves habilitats comunicatives tot jugant partides ràpides. Ho explica en Roger Roura, presentador i locutor del torneig.

Roger FIFA 1

El draft del passat dimarts estava format per 3 membres del jurat que van valorar un seguit d’aspectes. En Roger detalla com es va desenvolupar aquesta part del draft.

Roger FIFA 2

“no és fàcil trencar el gel amb les càmeres i tot… son puntuacions molt altes i hi ha molt nivell”

El torneig es realitzarà del 29 de juliol a l’1 d’agost en els estudis de Ràdio Tordera i seran partides que duraran aproximadament uns 10 minuts. La idea no només consistirà a jugar al videojoc EA Sports, sinó que s’adapta a les noves propostes de contingut audiovisual i radiofònic de l’emissora, ja que serà retransmès en directe per Twitch i Youtube. Una nova forma d’entreteniment més informal, més proper i participatiu. En Jordi Duran, presentador i locutor del torneig, comenta que la idea és que tothom passi una bona estona i donar show als oients i espectadors.

Jordi FIFA

El sistema de competició del torneig està format per una primera fase de grups amb 3 participants en cadascun. Dilluns es jugaran els partits del grup 1 i 2, dimarts els partits del grup 3 i 4 i els dos millors de cada grup es classifiquen. El dimecres es disputaran els quarts de final, i dijous seran les semifinals i la gran final. Aquesta última jornada se celebrarà fora dels estudis de l’emissora per tal que pugui assistir públic. El torneig començarà a les 18:30 fins a les 20:30h. Es podrà seguir cada dia a través de Twich i Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES