IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament convoca un concurs per crear un nou logotip per a la...

L’Ajuntament convoca un concurs per crear un nou logotip per a la defensa del català

El consistori destaca que vol crear una imatge gràfica per “promoure i protegir la llengua catalana al municipi”

L’Ajuntament de Tordera ha convocat un concurs per crear un nou logotip per a la defensa del català. El consistori destaca que vol crear una imatge gràfica per “promoure i protegir la llengua catalana al municipi”, tant en els esdeveniments que se celebren durant l’any com en el dia a dia.

Tant els artistes professionals com els amateurs podran participar en el concurs, i els participants hauran de presentar propostes originals i inèdites que no poden haver estat presentades a cap altre concurs.

Entre els requisits que es demanen, el principal és que el logotip inclogui el ja habitual lema: “A Tordera, clar i català!”. Els dissenys no poden contenir elements ofensius i, independentment de la tècnica que s’utilitzi, cal entregar-los a color i a una sola tinta, tot i que s’haurà d’indicar la tipografia utilitzada.

Per altra banda, els participants tenen fins al 30 d’agost del 2024 per enviar les seves propostes. El guanyador del concurs rebrà un premi de 150 euros i veurà la seva obra utilitzada en totes les campanyes i materials promocionals relacionats amb la llengua catalana a Tordera. Per a més informació sobre les bases del concurs, l’ajuntament ha habilitat un enllaç al seu portal web.

Aquesta iniciativa del consistori manté la línia de defensar la llengua. Fa uns mesos, el regidor Pere Garcia ja avançava que la creació d’un eslògan seria una de les primeres accions de la nova regidoria de Política Lingüística.

Pere logo

“Una de les primeres propostes de la regidoria de Política Lingüística és crear un eslògan”

Així mateix, Tordera va participar fa una setmana a la 1a trobada de municipis actius pel català, en la qual Plataforma per la Llengua pretenia que els regidors coneguessin bones pràctiques d’altres municipis i les poguessin aplicar.

ÚLTIMES NOTÍCIES