IniciNoticiesSocietatMor la model i actriu Teresa Gimpera amb vinculació familiar a Tordera

Mor la model i actriu Teresa Gimpera amb vinculació familiar a Tordera

Durant la seva infantesa, la Teresa Gimpera estiuejava a Tordera i era companya de jocs de moltes nenes i nens torderencs.

La model i actriu de cinema, teatre i televisió Teresa Gimpera va morir ahir a Barcelona als 87 anys. Feia unes setmanes li van diagnosticar una malaltia terminal i va morir acompanyada per la seva família.

Gimpera tenia vinculació familiar a Tordera, el seu avi, Perfecte Gimpera, va ser director de l’orquestra La principal de Tordera sobre l’any 1927. Les seves tietes regentaven un estanc al carrer Sant Ramon, davant de la plaça de les Cols. Durant la seva infantesa, la Teresa Gimpera estiuejava a Tordera i era companya de jocs de moltes nenes i nens torderencs.

A més, va ser l’encarregada de fer el pregó de la Festa Major de l’any 1997. En aquest pregó, va recordar les seves estades a Tordera. Gimpera va dir que la seva afició pel ball havia començat a l’envelat de Tordera.

La seva carrera la va dur a rodar films a l’Estat, França i Itàlia. A principis dels anys 80 Gimpera va fer un pas enrere en la carrera com a intèrpret cinematogràfica i en va fer un endavant com a empresària, amb la fundació de l’agència i escola de models Gimpera Models. A banda d’aquestes facetes també en va cultivar una com a escriptora, amb llibres com ‘Claves para saber estar’ o ‘Y se nota por fuera. Cómo alcanzar una esplèndida madurez’.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES