IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ "COUNTRY LINE DANCE SENSE FRONTERES" PRESENTA EL NOU COL·LECTIU LOCAL A...

L’ASSOCIACIÓ “COUNTRY LINE DANCE SENSE FRONTERES” PRESENTA EL NOU COL·LECTIU LOCAL A TORDERA.

Cal Xebro va acollir ahir al vespre la presentació oficial de la nova delegació local de l’associació “Country Line Dance Sense Fronteres”, una entitat de caire solidari que té la finalitat de distreure, animar, i fer passar una bona estona a persones que, per les seves característiques físiques i/o psíquiques, peculiaritats, entorn, problemàtica, etc. vulguin i puguin gaudir de l’activitat d’entreteniment que realitzen. El president de l’entitat, amb seu a Terrassa, Enric Bertomeu, ens ha explicat com va sorgir la idea de crear un col·lectiu local de l’associació a Tordera.

Actualment formen part d’aquesta iniciativa solidària més de 800 persones, que són convocades via Facebook, quan es preveu una actuació. Enric Bertomeu ha explicat que ja s’està parlat de “Country terapèutic”, i ha posat exemples de casos amb què s’han trobat des de l’associació.

El grup va néixer a principis del 2009 i actualment ja són més de 800 persones. Per més informació es pot trucar al 685.05.62.50 i demanar per Vanesa, o mitjançant la pàgina web de l’entitat www.cldsf.org.

ÚLTIMES NOTÍCIES