Rial-Educació ambiental organitza, aquest cap de setmana del 6 i 7 de novembre, un taller per conèixer els bolets del Montnegre i el Corredor i els seus secrets, com ara com cuinar-los. Es tracta d’un cap de setmana a la Masia Rural Can Pica, situada a Hortsavinyà . El dissabte de 10 a 19 h i el diumenge de 9 a 16 h els participants sortiran a buscar bolets, els cuinaran i els tastaran. Aniran acompanyats del guia micològic Jordi Casals Guardiola. Escoltem el membre de Can Pica, Toni Herrero.
Toni Herrero ens explica els bolets més habituals a la zona del montnegre.
El preu del taller i de l’estada és de 75 euros per persona. Inclou el dinar i el sopar de dissabte i l’esmorzar i el dinar de diumenge. Per inscriure’s cal trucar al telèfon 93 763 08 58 o enviar un correu electrònic a canpica@canpica.com. Les places són limitades.