IniciNoticiesSocietatTrànsit desplegarà macrocontrols d’autocars a l’autopista del Maresme

Trànsit desplegarà macrocontrols d’autocars a l’autopista del Maresme

El greu sinistre del bus a Tordera accelera els plans amb Territori fer controls a els antics peatges d’Arenys i Santa Susanna

El Servei Català del Trànsit impulsarà en el propers mesos més controls d’autocars i vehicles pesant a les principals vies del país com l’AP-7 i la C-32 al Maresme.

La idea, segons és instal·lar controls, que probablement seran bimensuals, a els antics peatges d’Arenys i Santa Susanna. Tot aquest asfalt ara desaprofitat es convertirà en un control d’autocars, fet que obligarà a executar una petita obra perquè els vehicles puguin ser desviats cap a aquesta zona ara apartada. No es descarta, no obstant, detenir també els camions. Ho anunciava El director del Servei Català del Trànsit, Ramon Lamiel.

Lamiel macrocontrols

Lamiel també feia una crida a la prudència i apel·lava a la responsabilitat dels conductors professionals.

Lamiel professionals

“apel·lar a la responsabilitat de tothom”

En el futurs controls al Maresme s’aplicarà el mateix que es fa amb els camions en els controls de l’AP-7 a la Roca, a Vilafranca o Martorell, és a dir, anàlisi del vehicle i comprovació de les condicions de treball del conductor professional. Tot això va en paral·lel de les vigilàncies que ja efectuen els Mossos d’Esquadra i que es mantindran, amb la idea d’incrementar-les tant per a busos com per a camions.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES