IniciNoticiesEsportsFutmas Tournaments organitza en el camp municipal de Tordera el 1r torneig...

Futmas Tournaments organitza en el camp municipal de Tordera el 1r torneig de futbol 7

Serà el 10 d’agost i ja es poden apuntar els equips formats amb jugadors de més de 16 anys o nascuts al 2008

Futmas Tournaments continua creixent. Tot va començar fa un parell d’anys amb la intenció de recuperar l’històric torneig de Mas Mora, així ha sigut, però els organitzadors han volgut fer un pas endavant. Aquest 2024 estan omplint el calendari dels torderencs i torderenques amb diferents activitats. Han realitzat amb èxit el torneig de futbol sala de la urbanització, mantenint el partit de “las viejas glorias” i introduint el futbol femení. I ara han ampliat els escenaris i també estan ultimant els detalls del primer torneig a Sant Daniel que es disputarà el diumenge 28 de juliol. Les places per participar ja estan totes completes amb equips de categories A (2013-2014) i B (2015-2016).

A més, Futmas Tournaments està preparant, juntament amb el CFTordera, el primer torneig de futbol 7. Es disputarà el 10 d’agost al camp municipal d’esports de Tordera i ja es poden apuntar els equips formats amb jugadors de més de 16 anys o nascuts l’any 2008. Les places són limitades i les inscripcions estan obertes fins al 4 d’agost o fins a completar categoria. Es poden completar a través d’aquest enllaç.

Per a realitzar el torneig es necessitarà un mínim de 10 equips amb un mínim de 7 jugadors i un màxim de 15 per cadascun. La jornada disposarà de servei de bar.

Sandra Ortega, membre de Futmas Tournament, apuntava que l’objectiu de l’organització és planificar activitats diverses tot l’any.

Sandra Futmas

“estem buscant nous horitzons, altres esports i dates”

A l’abril van fer una caminada popular fins al castell de Palafolls amb posterior botifarrada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES