IniciNoticiesSocietatEl departament de Salut actualitza l’estat dels ferits de l’accident

El departament de Salut actualitza l’estat dels ferits de l’accident

El SEM ha atès 47 persones i ha mobilitzat 14 unitats terrestres, 4 comandaments, 2 helicòpters medicalitzats i un equip de psicòlegs

Professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès un total de 47 persones ferides en l’accident d’un bus, aquest matí, a la C-32, entre Tordera i Pineda de Mar. Des del lloc del sinistre, han hagut d’evacuar amb helicòpters medicalitzats del SEM dues persones, una cap a l’Hospital Germans Trias i Pujol, i una altra cap a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

A hores d’ara, el pacient hospitalitzat a Can Ruti, un home de 40 anys, està greu. Al centre hi han trasllat tres ferits més: en aquest cas, en estat lleu, entre els quals hi ha el conductor de l’autobús. D’altra banda, la pacient ingressada a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona és una dona, de 28 anys, amb una lesió medul·lar greu.

A l’Hospital Trueta de Girona, hi ha ingressada una dona, de 40 anys, que està estable dins la gravetat.

A l’Hospital de Mataró, hi ha 9 pacients ingressats, no greus, i al CUAP de la mateixa ciutat, 9 pacients més, en estat menys greu, dos dels quals ja han rebut l’alta mèdica.

A l’Hospital Comarcal de la Selva, a Blanes, ara mateix hi ha 6 pacients: un de greu, un de menys greu i els altres 4, lleus. La resta dels passatgers, els han atès professionals del SEM al pavelló municipal de Pineda de Mar, on s’ha habilitat un punt d’atenció sanitària. En total, el SEM ha mobilitzat 14 unitats terrestres, 4 comandaments, 2 helicòpters medicalitzats, 4 vehicles de transport sanitari no urgent, un equip de psicòlegs i un equip d’atenció primària.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES