IniciNoticiesSocietatTres ferits crítics en l'accident d'autobús a la C-32 a Tordera

Tres ferits crítics en l’accident d’autobús a la C-32 a Tordera

Hi ha onze ferits greus i una trentena de lleus, i l’autopista està tallada a Pineda de Mar en sentit Tordera

Els ferits crítics en l’accident d’un autobús en un túnel de la C-32 entre Pineda de Mar i Tordera s’eleva a tres, i han estat derivats als hospitals de Vall d’Hebron, Can Ruti i Doctor Trueta. El gruix dels ferits han estat traslladats al pavelló municipal Can Xaubet de Pineda, on s’hi han desplaçat les autoritats per acompanyar els afectats. 

Dels 11 ferits greus, cinc els han traslladat a l’hospital de Blanes, quatre al de Mataró i dos al Germans Trias i Pujol de Badalona. Tres persones en estat menys greu més han estat ateses al CUAP de Mataró.

En total hi hauria una trentena deferits lleusi els serveis d’emergència han atès una cinquantena de persones.

Es tracta d’un autobús que transportava treballadors de l’empresa Inditex des de Barcelona cap a Tordera, a les oficines de les marques Bershka, Oysho i Massimo Dutti. El Cap d’intervenció dels bombers, Jordi Martí feia balanç de l’operatiu.

Balanç bombers accident

La companyia Monbús explica que el vehicle havia sortit des de la plaça Tetuan de la capital catalana i es tracta d’un autobús de doble eixamb capacitat per a 67 persones.

Ràdio Tordera parlava amb diversos testimonis que narraven com s’havia produït l’accident i com han estat els primers minuts posteriors al sinistre.

Testimoni accident

“sentia la gent caient, molts crits i ferits de cap i braços”

A l’hospital de Blanes i al de Mataró s’hi han traslladat tres ferits greus, respectivament, i tres més els han atès al CUAP de Mataró. En total hi ha una trentena de ferits lleus i els serveis d’emergència han atès una cinquantena de persones.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES