IniciNoticiesSocietatBolca un autobús amb una seixantena de passatgers a l'alçada de Sant...

Bolca un autobús amb una seixantena de passatgers a l’alçada de Sant Pere de Riu

El vehicle ha bolcat just a l’entrada d’un túnel amb avís sobre les 8:40h del matí. Es tracta d’un autobús que transportava treballadors d’Inditex, hi ha 35 ferits dels quals 3 ferits crítics (2 passatgers i el conductor)

Un autobús ha bolcat aquest matí a l’entrada del túnel de la C-32 a l’alçada de Sant Pere de Riu, entre Tordera i Santa Sussana.

L’empresa Inditex ha confirmat que es tracta d’un autobús que transportava treballadors de la companyia des de Barcelona cap a Tordera, a les oficines de les marques Bershka, Oysho i Massimo Dutti.

En aquest moment, el SEM i Bombers han confirmat que s’ha pogut rescatar a tothom amb un balanç de 35 ferits dels quals 3 ferits crítics (2 passatgers i el conductor) que han estat traslladats amb helicòpter a la Vall d’Hebron, Can Ruti i Trueta. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Tordera, 24 dotacions de bombers, 14 unitats del SEM i dos helicòpters medicalitzats. Ho confirmava en declaracions a Ràdio Tordera, Elisabet Megias.

accident alcaldessa

L’Alcaldessa de Tordera també ha explicat que el poble de Tordera s’ha posat a disposició dels serveis d’emergències per a la gestió de la situació. Concretament, ha ofert espais municipals per si així ho requeria el servei com el pavelló dels Països Catalans. 

L’autopista segueix tallada a Pineda de Mar en sentit nord, cap a Girona. Es fan desviacions per la sortida 122 a Calella i l’N-II està aturada a Pineda de Mar. Els Mossos de Trànsit s’han fet càrrec de la investigació de l’accident per conèixer les causes de l’accident. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES