IniciNoticiesSocietatEl Mossos reforçaran la seguretat al Maresme durant l'estiu amb hores extres...

El Mossos reforçaran la seguretat al Maresme durant l’estiu amb hores extres equivalents a 44 agents

L’Alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias s’ha mostrat escèptica davant aquest anunci i reclama les modificacions legislatives que siguin necessàries per lluitar contra la reincidència i l’okupació.

Els Mossos d’Esquadra reforçaran la vigilància al Maresme fins el setembre amb una bossa d’hores extres que equival a 44 nous agents. El director general de la policia, Pere Ferrer, ho ha detallat aquest divendres al Consell d’Alcaldes celebrat per presentar el Pla d’Estiu de Seguretat al Maresme. Ferrer ha recordat que fins ara es reforçava el dispositiu de cada estiu traslladant agents de les Àrees Bàsiques Policials de l’interior cap a la costa, “però això ja no serà així i ningú perdrà efectius”. El motiu és la reserva d’una partida econòmica per pagar una bossa d’hores extres “que permet concentrar el reforç en funció de les necessitats del servei”. Ferrer ha assegurat que és un mètode “més eficient” que ampliar la plantilla.

Pere Ferrer

Més efectius a la comissaria de Mataró i una bossa d’hores extres per a totes les àrees bàsiques policials per cobrir les necessitats del territori. Al Maresme, equivalen a 44 agents, segons ha anunciat el director dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer.

L’Alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias s’ha mostrat escèptica davant aquest anunci i reclama les modificacions legislatives que siguin necessàries per lluitar contra la reincidència i l’okupació.

Eli reunió Mossos

“caldrà veure com es trasllada el pla policial a tot el territori”

El Consell Comarcal del Maresme havia demanat aquesta reunió amb el director general de la Policia pel neguit expressat per alguns alcaldes i alcaldesses davant l’operativa prevista per aquest estiu.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES