IniciNoticiesSocietatDetinguts 2 veïns de Tordera a Albacete amb 49 quilos de marihuana...

Detinguts 2 veïns de Tordera a Albacete amb 49 quilos de marihuana al maleter del seu vehicle

Amb aquesta actuació, la Guàrdia Civil ha impedit que les 124.000 dosis, que podrien haver-se elaborat amb la marihuana incautada arribessin al carrer

Efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USECIC), pertanyents a la Comandància de la Guàrdia Civil d’Albacete, han detingut dos veïns de Tordera, de 21 i 54 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública , en la modalitat de tràfic de drogues.

Al vehicle que viatjaven els detinguts van confiscar 49 quilos de marihuana, en forma de cabdells, embolicats en bosses premsades i envasades al buit, llestes per a la seva distribució i venda.

Arran d’un dispositiu operatiu establert per efectius de la USECIC de la Benemèrita albacetenya, a l’autovia A-43, dins del terme municipal de Villarrobledo, encaminat a controlar la circulació de persones i vehicles sospitosos de traficar amb drogues i cometre delictes contra el patrimoni, van procedir a la parada d’un turisme que els va resultar sospitós.

Un cop identificats, tant el seu conductor com un altre ocupant, es va realitzar una inspecció del vehicle, localitzant al maleter del mateix una maleta i dos macutos de grans dimensions que contenien 49 quilos de marihuana, en forma de cabdells, distribuïts en fins a 19 bosses, premsades i envasades al buit.

Amb aquesta actuació, la Guàrdia Civil ha impedit que les 124.000 dosis, que podrien haver-se elaborat amb la marihuana incautada, fossin destinades al tràfic de drogues i finalment consumides pels nostres ciutadans. Els detinguts podrien enfrontar-se amb penes de presó de 3 a 6 anys, segons estableix l’article 368 del Codi Penal, per als delictes contra la salut pública, en la modalitat de tràfic de drogues.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES