IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament continua treballant per ampliar el parc de lloguer social

L’Ajuntament continua treballant per ampliar el parc de lloguer social

Segons afirma el consistori, ja s’ha executat un 40% del Pla d’Habitatge

L’Ajuntament de Tordera continua treballant per ampliar el parc de lloguer social. Segons afirma el consistori, ja s’ha executat un 40% del Pla d’Habitatge i la intenció és mantenir el ritme per fer més viable l’accés a un pis. Després de diverses negociacions amb diferents serveis i fundacions, l’ajuntament ha adquirit quatre pisos per poder incorporar al parc d’habitatge social, entre altres accions que s’han fet per millorar aquesta situació al municipi. Jenifer Jansa és regidora d’habitatge.

Jenifer pisos buits

“Tothom té dret a un habitatge i amb pisos buits no fem res”

Els preus de l’habitatge a Espanya superen els de la bombolla per primera vegada. Aquesta situació afecta especialment les persones amb menys recursos i els joves, aquells que tenen el lloguer com a via natural d’accés a l’habitatge. Jansa assegura que optar a aquests pisos de lloguer social dependrà del grau de vulnerabilitat.

Jenifer vulnerabilitat

“Tenim una sèrie de col·lectius que es troben en preferència per poder optar a aquesta mena d’habitatge”

El consistori també actua per incloure pisos al reglament d’habitatge d’urgència per tenir més alternatives temporals per aquelles persones que es quedin sense pis i estiguin buscant momentàniament una altra opció.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES