IniciNoticiesCulturaLa Biblioteca prepara dos actes amb la lectura com a tema central

La Biblioteca prepara dos actes amb la lectura com a tema central

Dimarts torna el Club de lectura amb l’obra “L’amor dels homes singulars” i dimecres arriba l’Hora del conte, amb “L’arbre de la Margot”

La Biblioteca de Tordera ja està a punt per acollir aquesta setmana dos actes que tenen la lectura com a eix vertebrador. Dimarts a les 18:30h torna el Club de lectura per a adults amb l’obra “L’amor dels homes singulars”, un llibre de Victor Heringer traduït al català. A la sessió es comentarà la novel·la amb els editors Maria Sempere i Manuel Gómez, de l’Editorial Les Hores. La directora de la Biblioteca, Sílvia Anfrons, destaca que el llibre és àgil de llegir i anima la gent a sumar-s’hi.

Sílvia actes 1

“A la Biblioteca encara tenim alguns exemplars del llibre”

L’endemà dimecres també a les 18:30h, es farà “L’Hora del conte” a càrrec de La Boia Teatre, un espai dirigit a famílies amb infants majors de 4 anys. L’obra que es tractarà serà “L’arbre de la Margot”, una història que “només vol compartir que no és dolent ser diferent”. Les places estan ja exhaurides, tot i que Anfrons afirma que si en el moment de l’acte hi ha espai també es podrà aprofitar.

Sílvia actes 2

Totes dues activitats són gratuïtes i es faran a la mateixa Biblioteca.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES