IniciNoticiesCulturaDos torderencs  participaran al Festival Internacional “Nostalgia Lovers” que es farà aquesta...

Dos torderencs  participaran al Festival Internacional “Nostalgia Lovers” que es farà aquesta mateixa setmana a la ciutat de Casablanca

Samantha Fox, Diana Kingi Snap són alguns dels artistes convidats en aquest Festival musical

Els discjòqueis torderencs Miki Pujol i Brian Mich, coneguts artísticament com a La Cassette DJ’s, actuaran al festival internacional “Nostalgia Lovers” que tindrà lloc a Casablanca (El Marroc) els propers 4-5 i 6 de juliol. Aquest festival serà un homenatge a la música disco dels anys 80 i 90 amb actuacions, activitats i animacions ambientades en aquella època.

Entre altres hi actuaran els artistes Diana King, Dr. Alban, Samantha Fox, Corona, Gala, Snap, 2 Unlimited, Inner Circle, Fatman Scoop… i molts més.

La Cassette DJ’s tindrà l’honor de ser un dels participants d’aquest festival Intrenacional el dissabte 6 de juliol.

Per als DJ’s maresmencs aquesta serà una actuació molt especial, ja que serà en un continent (l’africà) on no han actuat mai i ho faran al costat d’artistes dels que posen les seves cançons habitualment. Segons Miki Pujol és un premi per a ells.

“és un premi per nosaltres, atès que mai havíem sortit de Catalunya”

Ho faran, a més, davant de milers de persones, tant en directe com a través de la televisió, ja que el festival es retransmetrà en directe per un canal de ràdio i televisió, que és un dels organitzadors del Nostalgia Lovers. En Miki Pujol ens avança quina sessió preparen per aquest festival.

A La Cassette DJ’s els podem trobar actuant a festes majors i discoteques d’arreu de Catalunya, barrejant les cançons més ballables dels anys 80 i 90, amb estils com el funk, disco, pop, dance o fins i tot l’spaguetti o italodisco…  Són unes sessions molt festives i participatives on reuneixen a varies generacions que no paren de cantar i ballar al llarg de la sessió. El DJ torderenc comparteix l’opinió que la música dels anys 80 i 90 tornen a estar de moda i n’explica el perquè.

Precisament, fa poques hores que s’ha anunciat que La Cassette DJ’s actuaran dins la Festa Major de Tordera 2024.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES