IniciNoticiesEsportsTordera acollirà el primer campionat de Catalunya de cal·listènia

Tordera acollirà el primer campionat de Catalunya de cal·listènia

La competició es desenvoluparà el proper dissabte 6 de juliol a la zona de Sant Jaume ubicat al Carrer Girona. Les característiques que presenta l’espai de Tordera han fet que l’organització de Calistenia Mein escollis el nostre municipi

Fa 3 anys a Tordera es va inaugurar el parc de cal·listènia i street workout a la zona de Sant Jaume ubicat al Carrer Girona. Aquest espai disposa d’un conjunt d’elements per practicar aquestes dues modalitats esportives que consisteixen en l’entrenament personal mitjançant el pes corporal, valent-se de l’equilibri i el control del propi cos per al desenvolupament a nivell físic i mental, sense necessitat d’utilitzar màquines o aparells dels gimnasos convencionals. Una instal·lació ideal i que té totes les característiques per porta a terme una competició professional. L’encarregat de les vendes de Calistenia Mein (empresa organitzadora), Eliseu, explica la idea de celebrar el Campionat de Catalunya al nostre municipi del proper dissabte 6 de juliol.

El Campionat començarà a les 16h amb la instal·lació de les taules del jurat i la competició s’iniciarà a les 17h. La jornada s’allargarà fins al voltant de les 20h del vespre. Eliseu detalla quins elements es puntuaran i les novetats que volen incorporar.

“aquesta és la primera
competició on s’incorpora la competició per equips i per parelles”
Un esdeveniment que serà un gran
espectacle perquè reunirà els millors esportistes de Catalunya de cal·listènia.
En feia esment l’Eliseu.

“és obert a tothom, no es paga res i hi haurà premis. Però el nivell serà molt alt”

La intenció és repetir i tenir el parc de Tordera com a referència per futures competicions. L’organització vol potenciar aquesta pràctica i que tots els municipis tinguin un parc de cal·listènia. Tots aquells interessats a participar heu d’enviar un missatge privat a través de l’Instagram a @calistenia_mein.

ÚLTIMES NOTÍCIES