IniciJoventutMúsica en clau torderenca protagonista avui de la Nit d’estiu del Casal...

Música en clau torderenca protagonista avui de la Nit d’estiu del Casal de Joves

Les actuacions es faran a l’exterior del Casal a partir de les 21h

L’Ajuntament de Tordera i el Casal de Joves de Tordera presenten la nova programació de les Nits d’Estiu al Casal de Joves.

La primera proposta del mes de juliol tindrà toc torderenc. Avui dimartsCover Punk oferirà el seu repertori musical més sincer i obert. El seguirà els ritmes urbans amb el reggeaton de Llini, un jove torderenc finalista al concurs Maresmusic 2023.Johnny Folker oferirà un espectacle íntim però atrevit amb uns ritmes que s’enganxen amb facilitat. Tots tres són grups de Tordera i, especialment els grups, participants dels bucs d’assaig del Casal de Joves.

La setmana vinent arribarà la primera nit de monòlegs. I ho fa amb un dels millors còmics i humoristes catalans del moment. Deixant teatres plens i amb el cartell de sold out, Guillem Estadella pren un format més proper. Ha presentat i guionitzat els seus espectacles “Estoy madurando” i “Quin pollastre!”. També ha col·laborat en diversos programes radiofònics com a redactor i locutor entre els quals RTVE o Rac1. Presentat pel torderenc Pau Murner, és espectacle assegurat i gratuït a partir de les 21h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES