IniciNoticiesPolíticaTordera rebrà uns 800 mil euros per millorar la xarxa d’abastament d’aigua

Tordera rebrà uns 800 mil euros per millorar la xarxa d’abastament d’aigua

La Diputació engega un pla per fer efectiu el dret a l’accés a l’aigua a tots els ciutadans de la província

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, ha presentat el compromís de la corporació per fer efectiu el dret a l’accés a l’aigua a tots els ciutadans de la província. Per aconseguir-ho, han donat a conèixer el pla de millora de les xarxes d’abastament d’aigua, que està valorat en 100 milions d’euros a repartir entre els municipis de la província excepte de la ciutat de Barcelona.

Pel que fa a l’import concret que la Diputació destinarà a Tordera, el municipi rebrà 848.000 euros que haurà de destinar a fer front a la millora de les seves xarxes d’abastament d’aigua. Aquest import, però, no arribarà de cop al municipi. Un 75% d’aquest (636.000 euros) arribarà a Tordera enguany, mentre que el 25% restant (212.000) ho farà l’any 2025.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, ha assegurat que cal treballar més enllà de la sequera actual i solucionar un problema estructural.

Actuació DIBA

“volem fer actuacions estructurals”

En total, el Maresme rebrà uns 11 milions d’euros que els municipis podran distribuir en el nombre d’actuacions que considerin necessàries per a garantir l’accés a l’aigua dels seus ciutadans.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES