IniciNoticiesCulturaComença la programació Nits d’Estiu al Casal de Joves

Comença la programació Nits d’Estiu al Casal de Joves

Aquest 2024 la programació creix i deixarà marca més torderenca que mai

L’Ajuntament de Tordera i el Casal de Joves de Tordera presenten la nova programació de les Nits d’Estiu al Casal de Joves. Una de les activitats amb més èxit de tot l’any i que va creixent any rere any.

Aquest 2024 la programació creix i deixarà marca més torderenca que mai. Enguany, a banda dels monòlegs, s’incorpora la faceta més musical. Cada dimarts de juliol al vespre, activitat gratuïta per a tothom amb aforament limitat. Les propostes d’enguany fan un salt de qualitat.

La dinamitzadora, Sònia Aliva explica que l’objectiu de les activitats és atraure públic jove i de totes les edats.

Nits casal de joves

“volem que tothom hi participi”

La programació començarà el 28 de juny coincidint amb el Dia de l’Orgull. Lectura del Manifest i actuació musical del grup torderenc “A última hora”. En parla el regidor de joventut, Aniol Canals.

Aniol 28 de juny

El mes de juliol s’estrena amb triple actuació musical amb toc torderenc. Dimarts 2 de juliol Cover Punk oferirà el seu repertori musical més sincer i obert. El seguirà els ritmes urbans amb el reggeaton de Llini, un jove torderenc finalista al concurs Maresmusic 2023.Johnny Folker oferirà un espectacle íntim però atrevit amb uns ritmes que s’enganxen amb facilitat. Tots tres són grups de Tordera i, especialment els grups, participants dels bucs d’assaig del Casal de Joves.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES