IniciNoticiesRegidoriesTordera disposa d’una Xarxa de Punts Liles en diferents equipaments municipals

Tordera disposa d’una Xarxa de Punts Liles en diferents equipaments municipals

Els punts liles són espais destinats a informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les violències masclistes

L’Ajuntament de Tordera i la Diputació de Barcelona conjuntament amb “Observatori Noctàmbuls” s’ha posat en marxa aquest nou projecte que té com a objectiu visibilitzar diferents nous punts informatius i de referència per a la ciutadania en prevenció i sensibilització envers les violències masclistes.

Els punts liles són espais destinats a informar, sensibilitzar, prevenir i atendre les violències masclistes així com lluitar contra les actituds i comportaments sexistes que es produeixin en espais i equipaments públics.

Els dos pavellons poliesportius (Parroquial i Països Catalans), el Camp Municipal d’Esports, el Casal de Joves, Ràdio Tordera, CEM Tordera, el CAP Tordera, l’Associació de dones torderenques, l’Esplai de la Gent Gran, Residència de Can Comte, la Biblioteca i el Teatre Clavé compten ja amb un adhesiu identificatiu com a centre de referència. La regidora d’atenció social, Toñi Garcia demana conscienciació als torderencs i torderenques i emfatitza que els punts liles seran importants per la detecció de problemes al carrer.

Punts liles

“tenir millor cobertura i consciência davant aquestes situacions”

La xarxa de prevenció s’ha completat amb una formació de 2 hores als empleats i les persones referents habituals dels centres sobre com detectar una situació de violència i quins són els recursos a on les poden derivar. A més durant el procés d’aplicació de la iniciativa, també s’instal·laran punts presencials a diferents esdeveniments.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES