IniciNoticiesEsportsAvui el Teatre Clavé serà l’escenari de la IX Gala de l’Esport...

Avui el Teatre Clavé serà l’escenari de la IX Gala de l’Esport torderenc 2024

L’acte comença a les 19:30h de la tarda i tothom està convidat a gaudir d’aquesta festa esportiva i a descobrir els premiats d’enguany

Coincidint amb el tancament de la temporada esportiva radiofònica de la ràdio, per novè any se celebrarà la Gala de l’Esport torderenc. L’equip del Show dels Esports i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tordera ja te ho tot a punt per compartir la gran festa amb als/les esportives, entitats del nostre municipi i oients de l’emissora. L’acte començarà a les 19:30h de la tarda a la sala gran del Teatre Clavé. El director de Ràdio Tordera, l’Albert Sabater, destacava que la gala serveix, entre d’altres, per unir la ràdio amb les persones que sempre hi participen al llarg de la temporada.

Albert Sabater gala

“és el moment de retrobament, però sobretot és el punt i final de la temporada”

S’han recollit una quarantena de candidatures que opten a guanyar els següents reconeixements:

  • Premi al millor equip de la temporada
  • Millor equip base
  • Millor esportista femení i masculí
  • Millor entrenador/a

També s’entregarà el Premi Honorífic de Ràdio Tordera i el Premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’esport. La cap d’esports de Ràdio Tordera, Yunsara Barcial, destaca que l’entrada és lliure i que tothom està convidat ha assistir avui a la Gala.

Yunsara Gala

La gala de l’esport torderenc ja és el novè any que se celebra i serveix com a festa de clausura de la temporada esportiva torderenca i també la del programa radiofònic esportiu diari. Al finalitzar l’acte hi haurà un pica pica per tots els assistents a les afores del Teatre Clavé i un photocall.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES