IniciNoticiesCulturaTordera tanca la setzena edició de l’“Alça’t”, que va acabar abans d’hora...

Tordera tanca la setzena edició de l’“Alça’t”, que va acabar abans d’hora per culpa de la pluja

Cap a les 1:30 de la matinada un plugim va impedir que DJ Sendo acabés de punxar fins a les 3

El festival “Alça’t”, organitzat pel Jovent Republicà, s’ha tornat a celebrar a Tordera. Per tercera edició consecutiva, el municipi ha acollit aquest festival de música jove del Baix Besòs i del Maresme per reivindicar la música en català. Després que l’any passat se celebrés a la pista de l’Amistat, enguany el Parc Prudenci Bertrana va ser la seu escollida per rebre els concerts, que van haver d’acabar una hora abans del previst per culpa d’un plugim que va caure a les 1:30 h. El membre de Jovent Republicà a Tordera, Oriol Martori, lamentava no haver pogut tenir una alternativa per traslladar-se.

Balanç aigua

“L’ajuntament no ens va permetre tenir una opció B i vam haver de cancel·lar a mitjanit el concert”

L’organització, els tècnics de so i el mateix DJ van considerar arriscat continuar amb el concert i van prendre la decisió de no continuar per “responsabilitat”.

L’activitat va començar amb un correbars durant la tarda, pel centre del poble. Dilema, Ayryn i Buski, acompanyats del torderenc DJ Sendo, van completar la nit de festa. Martori valorava positivament la jornada tot i les dificultats del temps.

Balanç Alça’t

“Vam omplir l’aforament i estem contents que la gent hagi respost tan bé”

L’esdeveniment va arribar el dissabte a la seva setzena edició. També és la tercera vegada consecutiva que aterra a Tordera, però des del Jovent Republicà asseguren que l’Ajuntament exigeix mesures més estrictes que anys anteriors, la qual cosa ha apujat el cost de l’organització, per tant, la continuïtat del festival al poble no està assegurada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES