IniciNoticiesEsportsAlbert Bassas premi honorífic de Ràdio Tordera 2024

Albert Bassas premi honorífic de Ràdio Tordera 2024

El torderenc serà guardonat el dimecres 26 de juny a la Gala de l’esport torderenc per la seva àmplia trajectòria com a periodista esportiu i després de viure una temporada històrica amb el Girona FC, sent la veu de l’estadi de Montilivi i el mestre de cerimònies de les celebracions de l’equip

Tenint en compte l’any històric del Girona FC, l’equip d’esports de l’emissora ha decidit, atorga el premi honorífic de Ràdio Tordera al periodista esportiu i speaker oficial de l’estadi de Montilivi Albert Bassas. Enguany, el torderenc serà qui rebrà aquest guardó per la seva àmplia trajectòria després de formar-se a Ràdio Tordera. L’anunci del premi es va realitzar durant l’entrevista feta fa uns dies al mateix Albert Bassas dins del Show diari. Així va reaccionar al comunicar-li la decisió.

Albert Bassas premi 1

“em fa molta il·lusió perquè són els meus inicis, la casa on em vaig formar”

“Som-hi equip, som-hi afició, som-hi Montilivi! Endavant Gironaaaaa!” és el crit de guerra que ha fet popular el periodista Albert Bassas instants abans que arrenquin els partits del Girona a Montilivi. És, des de la temporada 2009/10, l’speaker oficial de l’estadi, l’encarregat d’animar els seguidors en els instants previs al xiulet de l’àrbitre. Perquè la seva feina va molt més enllà de limitar-se a recitar les alineacions i els canvis. També tria la música que sona, canta els gols i engresca el públic. De fet, aquest any ha cantat més gols que mai. Ell mateix en feia al·lusió.

Albert Bassas premi 2

El torderenc va formar-se a Ràdio Tordera fins a fer el salt a Punto Radio, l’any 2005, com a periodista esportiu. Després d’uns passos per altres cadenes de referència com Catalunya Ràdio o la Cadena SER, es va incorporar l’any 2011 a RAC1 on treballa actualment. És cronista del Girona FC pel diari La Vanguardia i participa regularment en tertúlies televisives. En els 14 anys que porta sent l’speaker del Girona ha viscut moments dolents i complicats, però també ha pogut gaudir dels millors moments, com els ascensos o aquest any històric on l’equip s’ha classificat per primera vegada a la història a la Champions. Bassas en fa una valoració.

Albert Bassas premi 3

La resta de categories premiades que en són 6 més es donaran a conèixer durant la gala que se celebrarà el dimecres 26 de juny a partir de les 19:30h al Teatre Clavé.

1 COMENTARI

  1. Bon dia , ostras ara cuam he llegit aquesta notícia ma fet pensar amb els inicis de la Anna Ferrer , que durant molt de temps va fer el xou dels esports , després a ona catalana amb Pere Escobar i 11 anys al punt diari , Cadí sempre tocant el tema del hokey , I tot gracias al inici de ràdio tordera .
    Felicitats Albert .

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES