IniciNoticiesCulturaEl festival “Alça’t!” arriba a Tordera el 22 de juny

El festival “Alça’t!” arriba a Tordera el 22 de juny

L’esdeveniment és organitzat pel Jovent Republicà que informa que estan a la venda els darrers tiquets per participar al Correbars

El festival “Alça’t!” se celebrarà a Tordera el pròxim dissabte 22 de juny. L’esdeveniment és organitzat pel Jovent Republicà i té l’objectiu de “donar visibilitat a grups novells de la comarca”. A partir de les 21:30h hi haurà les actuacions del torderenc Dilema, Buski i Ayryn i tancarà la festa DJ Sendo. El membre de Jovent Republicà, Oriol Martori, assegura que estan molt il·lusionats amb el projecte.

Alça’t jornada

“La gent fa temps que ens pregunta si repetíem”

El festival donarà el tret de sortida amb un correbars que començarà a les 19:00h darrere la plaça de l’Església i el recorregut acabarà al Parc Prudenci Bertrana, on s’iniciaran els concerts. Per participar, s’han d’adquirir els tiquets a través de l’enllaç de xarxes.

L’entrada al parc serà gratuïta, tot i que es limitarà l’accés a 1.000 persones i els menors de 16 anys hauran d’anar amb autorització. Segons Martori, l’Ajuntament exigeix mesures més estrictes que anys anteriors, la qual cosa farà apujar el cost de l’organització i, per tant, la continuïtat del festival a Tordera no està assegurada.

Alça’t Tordera

“S’ha complicat la situació per tots els requisits que l’Ajuntament ha començat a posar”

Aquesta serà la setzena edició del festival i la tercera vegada consecutiva que aterra a Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES