IniciNoticiesSocietatLa piscina de Les Ferreres no obrirà aquest estiu

La piscina de Les Ferreres no obrirà aquest estiu

A causa de la sequera, només hi haurà accés a la municipal i la de Mas Móra

La piscina de Les Ferreres finalment no obrirà aquest estiu. Tot i les pluges d’aquests darrers mesos, Tordera només permetrà l’accés a les piscines municipals de Tordera i la de Mas Móra. Segons l’alcaldessa del municipi, Elisabet Megias, la piscina de Les Ferreres ja va tenir complicacions l’any passat per pèrdues d’aigua, i això, sumat a la sequera, ha provocat el seu tancament per aquests pròxims tres mesos.

Elisabet Ferreres

“No s’obrirà la piscina per un tema de sequera i per garantir aigua als veïns”

Segons la batllessa, la decisió es va prendre d’acord amb l’Associació de Veïns. Tot i això, hi ha alguns torderencs de la zona que han manifestat que estan insatisfets amb la sentència i emfatitzen que no només és un tema de gaudir durant l’estiu, sinó també de salut.

Al programa “L’alcaldessa respon” del passat divendres, Megias assegurava que “els refugis climàtics es referien a piscines particulars o comunitats de veïns”.

Des del consistori també apunten que l’estiu serà sec i, per tant, alguns esdeveniments lúdics es podrien veure afectats per la sequera. La batllessa assegurava que l’ajuntament haurà d’estar atent a les normatives que imposi la Generalitat envers l’ús de l’aigua, el foc i la pirotècnia, perquè tot i els últims ruixats encara es preveu un estiu sense gaires pluges.

1 COMENTARI

  1. Aquesta piscina perd aigua desde fa tenps, hi ha hagut una desidia inuna manca de manteniment històrica en aquest equipament. Potser no acaba d’interessar tenir aquesta piscina oberta i l’ajuntanent prefereix deixar sense serveis a una part de la població que per edat és sensible a les onades de calor. Vergonya i indignació desde Les Ferreres

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES