IniciNoticiesEsportsEl torderenc i segon entrenador de Porcinos FC Narcís Barrera aixeca la...

El torderenc i segon entrenador de Porcinos FC Narcís Barrera aixeca la copa de campió del món de la Kings League

El club presidit per l’streamer basc Ibai Llanos, va veure com a principis de juny el seu equip vencia 5 a 3 al G3X del Brasil a la final disputada davant 51.237 espectadors a l’estadi BBVA de Monterrey, Mèxic

El torderenc i membre del cos tècnic de Porcinos FC, Narcís Barrera, s’ha proclamat campió del Món en la primera edició de la Kings League. Un moment històric que Porcinos FC, club que presideix l’streamer basc Ibai Llanos, va veure com a principis de juny el seu equip vencia 5 a 3 al G3X del Brasil a la final disputada davant 51.237 espectadors a l’estadi BBVA de Monterrey a Mèxic. Zlatan Ibrahimovic, Totti, Neymar, Mario Gotze, Rio Ferdinand i molts més, amb streamers de tot el planeta, han format La Kings World Cup 2024. Una experiència que segons Narcís Barrera no es pot explicar amb paraules.

Narcís Barrera

“ha estat molt emocionant, quan comences en aquesta lliga mai imagines jugar a l’altra punta del món”

Després del seu salt a Amèrica i el recent desembarcament a Itàlia, la Kings League no descarta arribar a nous països a curt termini. De fet, el pla d’internacionalització de la Kings i la Queens League passa per obrir lligues a altres països, ja que s’ha convertit en una de les competicions més cridaneres de la història d’internet. Ho comentava Narcís Barrera.

Narcís Barrera 2

És el segon títol que suma el torderenc aquest any amb la Kings League. Primer va aconseguir el títol de campió amb Saiyans FC i ara, el Mundial amb Porcinos FC.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES