IniciNoticiesSalutEl CAP atendrà els pacients segons el seu equip de capçalera

El CAP atendrà els pacients segons el seu equip de capçalera

A partir de finals de maig, el pacient és atès pel metge/essa o infermer/a de capçalera, sempre que estiguin treballant aquell dia

El CAP de Tordera ha implementat un nou canvi en les visites de pacients. A partir de finals de maig, en cas que el problema sigui clínic, el pacient serà atès pel metge/essa o infermer/a de capçalera, sempre que aquests estiguin treballant aquell torn o aquell dia. En cas que es tracti d’una qüestió administrativa, serà l’administratiu de capçalera qui faci la consulta. Segons el director del CAP, Leonardo Heredia, les hores es donaran en funció de l’horari del metge, infermer o administratiu de capçalera.

Heredia canvis

“Si vens al matí i el teu doctor de capçalera no hi és, se t’oferirà un torn de tarda”

Quan es notifiqui el motiu de la consulta al CAP, el centre contemplarà les opcions d’horaris i s’intentarà acordar una cita amb l’usuari.

Aquest, però, no és l’únic avenç que s’està fent. La intel·ligència artificial també s’ha introduït per facilitar la feina als administratius, dotant-los de més eines per organitzar millor les cites dels usuaris.

1 COMENTARI

  1. Patètic, he anat al CAP, no m’han volgut atendre d’urgència, a una altre persona sí, segons el criteri de les noies de recepció; això es un avenç?
    Ara no es el metge si decideix que es urgent el teu cas, si no les noies de recepció que, amb tot el respecte, no són doctores ni infermeres.
    Menys drets pels ciutadans…seguim.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES