IniciNoticiesEntitatsLa Nostra Dansa obre les inscripcions del curset de sardanes amb la...

La Nostra Dansa obre les inscripcions del curset de sardanes amb la novetat de l’Enfesta’t d’Aplec!

Es tracta d’un grup que més enllà d’assajar els dies corresponents tindran l’oportunitat d’anar d’aplec els caps de setmana a diferents pobles

La Nostra Dansa ha obert les inscripcions del seu 47è curset de sardanes, que enguany es presenta amb una destacada novetat: l’Enfesta’t d’Aplec! Es tracta d’un grup per a qui vulgui perfeccionar les sardanes o aprendre’n des de zero, però segons la coordinadora Mireia Pla va dirigit especialment per a qui vulgui anar d’aplec els dissabtes i diumenges.

Mireia curset

“A part d’assajar els divendres també es podrà anar d’aplec els caps de setmana a qualsevol altra localitat”

Les inscripcions es podran fer de manera telemàtica fins al 20 de juny. S’haurà de fer escanejant el codi QR que apareix al cartell d’enguany, que estarà publicat al perfil d’Instagram @lanostradansatordera. A partir d’allà, caldrà omplir un formulari amb les dades corresponents.

Amb relació a la durada i horari del curset de sardanes, els infants assajaran cada dimarts de 19:30 a 20:30h i cada divendres de 21:30 a 22:30h, des del 25 de juny fins al 16 d’agost. Els adults, per la seva part, ho faran cada divendres de 21:30h a 22:30h, des del 28 de juny fins al 16 d’agost. Tots dos grups es reuniran a la plaça de l’Església i la cloenda del curset serà el 25 d’agost a les 19:00h, també davant de l’Ajuntament.

Ara per ara són una desena de monitors i monitores, però no es descarta ampliar el nombre depenent de les inscripcions. Alguns d’ells, tal com afirma Pla, es van formar en el primer curs per monitors que es va fer a Tordera.

Mireia sardanes

Per a més informació es pot contactar a través del correu electrònic (lndtordera@gmail.com), Facebook (www.facebook.com/lanostradansa) o Instagram (@lanostradansatordera).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES