IniciNoticiesEsportsDiumenge el Parc de la Sardana serà l’escenari del Campionat de Catalunya...

Diumenge el Parc de la Sardana serà l’escenari del Campionat de Catalunya Individual abslout i sub-25 de bitlles catalanes

Clubs d’arreu de Catalunya estaran representats a l’edició d’enguany on hi participaran 100 jugadors i jugadores

Les pistes del Parc de la Sardana de Tordera acolliran el 25è campionat de Catalunya Individual de bitlles catalanes, categories absoluta i sub-25. Participaran 100 jugadors i jugadores (60 homes i 40 dones), que han aconseguit la classificació en els Circuits Individuals disputats durant tota la temporada. La Federació Catalana de Bitlles i Bowling organitza aquesta competició amb col·laboració de la Penya del Bistec, que serà el club amfitrió. Precisament, Quim Caballé president de l’entitat torderenca, es mostra satisfet de poder disputar el campionat a casa.

Quim Caballé

“a veure si tenim sort i tenim algun campió”

Hi estaran representats fins a 36 clubs diferents, sent el CB Olius del Solsonès el que més bitllaires aporta, amb un total de 12 jugadors i jugadores.

La competició començarà a les 9:30h del matí amb la primera partida, la segona serà a les 10:45h i la final a les 12:30h. A les 13:15h està previst el lliurament de trofeus. Des de la Penya del Bistec conviden a la gent del poble que s’acosti al Parc de la Sardana el diumenge al matí. Aquesta competició catalana rep el suport del Consell Català de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i l’Ajuntament de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES