IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el pavelló dels Països Catalans acollirà el VII...

Aquest cap de setmana el pavelló dels Països Catalans acollirà el VII Memorial Juan Manuel Rueda organitzat per l’Athletic Club Tordera

Un acte tradicional d’homenatge a la que va ser la figura del fundador i expresident del club torderenc durant l’època d’arrencada de l’entitat. Dissabte i diumenge els partits començaran a les 9:00h i acabaran a les 21:15h del vespre

Aquest cap de setmana segueix l’activitat esportiva al pavelló poliesportiu municipal. En aquesta ocasió l’Athletic Club Tordera organitza el setè Memorial Juan Manuel Rueda de futbol sala. Un acte tradicional d’homenatge a la que va ser la figura del fundador i expresident del club torderenc durant l’època d’arrencada de l’entitat. Tant el dissabte com el diumenge, la pista central acollirà tot un seguit d’enfrontaments de diverses categories de futbol sala. El coordinador esportiu i entrenador de l’Athletic Club Tordera, Ramon Montemar, explica l’estructura del torneig i les categories que jugaran dissabte i diumenge.

Rueda 1

“tenim 9 categories per jugar, les de dissabte són les que van més plenes. El diumenge tancarà el torneig el femení que serà el primer partit que faran”

Els partits triangulars duraran 30 minuts amb àrbitres federats. Montemar destaca que seran partits atractius.

Rueda 2

En l’edició d’enguany l’equip de l’AFET (Associació de Famílies Especials de Tordera) del club torderenc jugarà el seu partit diumenge a les 9h del matí. Seguidament, serà el torn de l’escoleta. Segons el coordinador de l’Athletic són jugadors de primer any i per ells serà una gran festa.

Rueda 3

El Pineda, el Canet, el Sant Julià de Ramis, el Llinars, el Vidreres de veterans, el Lloret femení i l’Athletic Club Tordera Parc són els equips que participaran en aquesta edició. Els partits començaran a les 9:00h del matí i les jornades s’allargaran fins a les 21:15h del vespre.

L’entitat torderenca també oferirà barra de bar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES