IniciNoticiesSalutL’Hospital de Calella realitza avui i el 19 de juny una campanya...

L’Hospital de Calella realitza avui i el 19 de juny una campanya per a la detecció del càncer de pell amb la places exhaurides

El càncer de pell, provocat principalment per l’exposició al sol, és el tipus de càncer més freqüent al món.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’uneix per primera vegada en la campanya Euromelanoma per a la detecció del càncer de pell. Durant les tardes del 5 i 19 de juny, des de la unitat de Dermatologia s’oferiran visites gratuïtes de 15 minuts a l’Hospital de Calella als usuaris que participin en aquesta iniciativa.

Aquesta acció ofereix a la població la possibilitat de revisar-se la pell per dermatòlegs en jornades gratuïtes i accessibles, sobretot, per a persones de risc. Les places per participar en la campanya es van exhaurir en pocs dies.

La campanya Euromelanoma té com a objectiu la prevenció i el diagnòstic precoç de les lesions pigmentades de la pell, amb un enfocament especial en la detecció de lesions canceroses com el melanoma i altres tipus de càncer cutani. El càncer de pell, provocat principalment per l’exposició al sol, és el tipus de càncer més freqüent al món. Ho explica el Dr. Adrià Panés coordinador de la unitat de Dermatologia de la Corporació i qui portarà a terme les revisions gratuïtes en el marc d’aquesta campanya.

Campanya càncer pell

“volem conscienciar sobre la importància d’una prevenció”

Aquesta és una iniciativa que es desenvolupa a nivell europeu, amb la participació de 30 països i en col·laboració amb organitzacions professionals de dermatologia i oncologia.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES