IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL AQUESTA SETMANA UNA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA QUE RECULL...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ACULL AQUESTA SETMANA UNA EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA QUE RECULL LA HISTÒRIA DELS GRANS VAIXELLS TRANSATLÀNTICS

La Biblioteca de Tordera acull durant aquests dies l’exposició fotogràfica “Catalunya Marítima: Crònica en blanc i negre. 1880-1980 (Els grans transatlàntics)”, que recull un total de 35 fotografies en blanc i negre. L’exposició mostra un recorregut per les activitats quotidianes, i els diferents espais d’aquests “gegants del mar”, que representaven un microcosmos en què es reflectien els usos, costums i diferències socials de terra. La responsable de la Biblioteca de Tordera, Silvia Anfronts, ha parlat d’aquestes fotografies.

L’exposició “Catalunya Marítima: Crònica en blanc i negre” es podrà veure fins el proper dia 25 d’octubre durant l’horari de la Biblioteca, els dijous i divendres de 10 del matí a 1 del migdia, i totes les tardes de dilluns a divendres de 16h a 20:30h. Aquesta exposició ha sigut produïda pel Museu Marítim de Barcelona i cedida a la Biblioteca de Tordera per la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES