IniciNoticiesEsportsEl Club Twirling Vila de Tordera recupera aquest diumenge la caminada popular...

El Club Twirling Vila de Tordera recupera aquest diumenge la caminada popular per celebrar el 10è aniversari

La pluja va esgarrar l’activitat a l’abril. Els membres de l’entitat estaran present divendres al pavelló dels països catalans per poder recollir les inscripcions. La ruta serà circular de 8 km des de Sant Andreu fins a l’ermita de Sant Tou

El Club Twirling Vila de Tordera prepara per al pròxim diumenge 9 de juny una caminada per celebrar el 10è aniversari de l’entitat. Una activitat que s’havia d’haver realitzat el passat abril, però es va haver de suspendre per pluja. Aquest cop, l’organització espera que el temps aguanti i puguin completar la ruta circular de 8km sense inconvenients meteorològics. El punt de partida des de la pista de Sant Andreu fins a l’ermita de Sant Tou. Una activitat que rep el títol de “Camina amb nosaltres per celebrar els 10 anys”. Miriam Aparicio, presidenta del club, comentava que tots els inscrits en la primera data conserven la reserva.

Miriam caminada

“a partir d’això estem preparant una festa infantil i una rua amb els diables”

El preu serà de 8€ i inclourà una botifarrada, beguda i l’assegurança. Les inscripcions encara estan obertes, podreu trobar membres de l’entitat aquest divendres 7 de juny al pavelló dels països catalans de 17:30-19:30h i el mateix diumenge abans de l’inici de la caminada de 8-8:30h al tram de sortida.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES