IniciNoticiesEntitatsEl sènior femení del CEEB Tordera necessitarà suport econòmic per mantenir la...

El sènior femení del CEEB Tordera necessitarà suport econòmic per mantenir la categoria

Lliga Femenina 2 exigeix una despesa superior i aquesta temporada el club ja ha fet un sacrifici important

El sènior femení del CEEB Tordera no té assegurada la plaça per Lliga Femenina 2 de cara al curs vinent. El club necessitarà suport econòmic per mantenir la categoria, ja que LF2 comporta una gran despesa i en aquesta primera temporada el club ja ha fet un sacrifici important, tant per pagar la plaça com per cobrir tots els desplaçaments. Ho ha confirmat la seva presidenta, Susanna Parera, en declaracions a Ràdio Tordera, on assegurava que buscaven patrocinadors i suport de tota mena per continuar un any més a la tercera màxima categoria del bàsquet femení.

Susanna CEEB

“Si no aconseguim patrocinis i suport difícilment podrem tirar la categoria endavant”

Des de la junta asseguren que estan “dia i nit capficats” buscant algú que els pugui ajudar. Dintre del club no es perd l’esperança d’aconseguir el finançament necessari, però reconeixen que l’estiu seran mesos de tensió.

Susanna angoixa

“Ara estem en un període molt estressant, és angoixant estar així”

Entre els molts requisits que imposa la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), un dels aspectes centrals és el material de la pista. La FEB exigeix que sigui parquet, mentre que el Pavelló de l’Avinguda dels Països té un terra sintètic de goma. El sènior femení ja ha jugat durant l’últim curs alguns partits a Fontajau com a alternativa, però segons Parera “sense parquet la cosa és encara més difícil”.

Susanna parquet

L’últim serrell que quedarà pendent és veure si es manté la vinculació amb l’Uni Girona, un dels punts cabdals d’aquestes darreres temporades. El que està clar és que el club verd haurà de fer mans i mànigues a l’oficina per fer valdre els èxits cultivats a la pista.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES