IniciNoticiesEducacióEl projecte Riu celebra el vintè aniversari amb un acte de reconeixement...

El projecte Riu celebra el vintè aniversari amb un acte de reconeixement a les empreses participants

El projecte RIU complementa la formació dels centre educatius amb una acció educativa singular que es concreta en estades formatives a les empreses

El projecte Riu compleix 20 anys. La setmana passada, l’Antic Hospital de Pobres va acollir un acte de reconeixement a les empreses que han participat al llard d’aquest any en el projecte, impulsat per la regidoria d’Ensenyament i el Servei de Psicologia Municipal.

Aquesta iniciativa, que es va iniciar al 2004, s’ha consolidat amb els anys com a una bon mètode per atendre la diversitat dels alumnes. El projecte RIU complementa la formació dels centre educatius de Secundària on els alumnes cursen l’ESO amb una acció educativa singular que es concreta en estades formatives a les empreses col·laboradors de Tordera, que els possibiliten una aproximació al món laboral de forma activa i positiva.

El regidor d’Ensenyament, Pere Garcia va agrair especialment la participació i col·laboració de les empreses que durant aquest anys han apostat per tenir alumnes amb una estada a l’empresa amb normalitat. 

Projecte Riu Pere

“hem volgut agrair a les empreses la seva col·laboració amb el projecte”

Segons la psicòloga municipal, Montse Pascual les àrees implicades en aquest projecte seguiran treballant en la línia de mantenir aquest projecte actiu i ampliar l’oferta de centres i d’empreses col·laboradores de cara a propers cursos. 

Projecte Riu Pascual

Les empreses que vulguin col·laborar i formar part d’aquesta iniciativa us podeu adreçar al departament de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES