IniciNoticiesEsportsEl juvenil A del CFTordera es proclama campió de lliga al municipal...

El juvenil A del CFTordera es proclama campió de lliga al municipal d’esports

En l’última jornada de lliga, els torderencs es van imposar per la mínima a l’Hostalric (1-0) i puja a primera divisió

Dissabte passat, el juvenil A del CFTordera va aixecar la copa de campions al municipal d’esports amb la seva afició. Els torderencs s’han proclamat campions de lliga, i d’aquesta manera, han aconseguit pujar de categoria a primera divisió. En l’última jornada de lliga, el Tordera necessitava els 3 punts per assegurar-se l’objectiu i tancar una temporada rodona. Els joves torderencs no van fallar i es van imposar per la mínima a l’Hostalric (1-0). A la primera part, el Tordera va intentar jugar les seves armes, va imprimir el seu segell d’identitat, de toc i combinacions. Però l’Hostalric va plantejar una defensa sòlida i va evitar que els locals arribessin amb facilitat.

A la represa, el conjunt groc i vermell va aconseguir fer un pas de gegant cap a la victòria. Després d’una centrada d’Iker Pozuelo des del córner dret directa al cor de l’àrea, Marc Pozas no va fallar, i de cap la va enviar al fons de la porteria de l’Hostalric. Aquest resultat mínim d’1 a 0 va servir per emportar-se el duel, proclamar-se campions de lliga i pujar a primera divisió. Es mostrava molt content després del partit un dels entrenadors del Juvenil, Alex Sánchez.

Alex Sanchez juvenil

Sota les ordres d’Alex Sánchez i Adrià Barceló, jugadors del primer equip, el juvenil ha sumat 73 punts en 30 partits (23 victòries, 4 empats i 3 derrotes) sent l’equip més golejador de la lliga amb 120 gols. De fet, Aleix Recort s’ha convertit en el màxim golejador de la lliga amb 38 gols.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES