IniciNoticiesEsportsDemà el juvenil A del CFTordera es juga quedar campió de lliga...

Demà el juvenil A del CFTordera es juga quedar campió de lliga al municipal i el primer equip juga diumenge a Torroella

Els dos partits es podran seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube. El juvenil dissabte a les 12:00h i el primer equip diumenge a les 18:00h.

Nou cap de setmana esportiu pels equips de Tordera. L’equip d’esports de Ràdio Tordera retransmetrà dos enfrontaments del CFTordera. El primer, el del juvenil A que serà demà dissabte al municipal d’esports a les 12:00h. És l’últim partit de campionat, estan primers, i si els torderencs guanyessin a l’Hostalric, es proclamarien campions de lliga i pujarien de categoria. El Breda i el Cal Aguidó estan per sota a la classificació trepitjant els talons al Tordera a només 2 i 3 punts respectivament. L’equip dirigit per Alex Sánchez i Adrià Barceló ha guanyat 22 partits, ha empatat 4 i n’ha perdut 3. Aquesta final serà contra un Hostalric que està vuitè. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i el Youtube.

Diumenge serà el torn del primer equip del CFTordera que disputarà la penúltima jornada a segona catalana al camp del Torroella. Després de la victòria en l’últim segon contra el Sant Jaume d’Olot, el conjunt torderenc arriba al duel contra el tercer classificat en un gran moment de forma i resultat. Tot i saber que baixen de categoria, l’equip no ha deixat de lluitar tots els partits en aquest tram final de temporada. El duel es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES