IniciNoticiesPolíticaTordera impulsa un pla de prevenció dels usos problemàtics de drogues i...

Tordera impulsa un pla de prevenció dels usos problemàtics de drogues i pantalles

Ho fa en conveni amb els municipis de Calella, Malgrat i Palafolls

El ple l’ajuntament de Tordera va aprovar ahir el Pla de prevenció dels usos problemàtics de drogues i pantalles de Calella, Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera. Aquest document neix de la necessitat expressada pels quatre municipis, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i de la seva voluntat de donar una resposta al respecte.

Amb una durada de quatre anys, el pla ofereix nous eixos sobre els quals incidir de manera preventiva, posant de manifest la voluntat de seguir innovant en la promoció d’hàbits saludables i treballant de manera molt especial amb la perspectiva comunitària.

La seva elaboració ha partit de la realització d’un diagnòstic per conèixer la realitat dels usos de drogues i pantalles al territori. És per aquest motiu, que s’ha comptat amb la implicació d’agents socials, equip tècnic i representants polítics. Una de les principals finalitats que persegueix és la de sistematitzar aquest funcionament i dotar-lo d’eines de coordinació, planificació, seguiment i avaluació que n’assegurin la seva continuïtat, revisió i millora constant.

També s’ha buscat la participació de les persones destinatàries mitjançant diversos grups de discussió i entrevistes en profunditat, així com la participació de l’alumnat de secundària dels municipis per conèixer la seva percepció. Ho explicava el regidor de Joventut, Aniol Canals.

Aniol pla drogues i pantalles

“pla pretén garantir una millor intervenció en les problemàtiques”

Finalment, el conveni s’especifiquen els mecanismes de seguiment i avaluació i es proposa un pla d’acció que temporalitza les accions a realitzar amb els corresponents indicadors de seguiment que vetllin per la seva continuïtat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES