IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA DUES PROPOSTES DE CINEMA.

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST CAP DE SETMANA DUES PROPOSTES DE CINEMA.

La programació estable del teatre clavé presenta aquest proper cap de setmana propostes de cinema. El cicle de cine club presenta aquesta nit la projecció de la pel·lícula “Una Educación” de Lone Sherfig. La història segueix una atractiva i brillant jove de 16 anys, que viu en els tranquils suburbis londinencs. En plena efervescència de la cultura dels 60, el seu món trontolla després de conèixer brit, un conductor de 35 anys. La pel·lícula va aconseguir 3 nominacions als Òscars a millor pel·lícula, guió adaptat i actriu. El director del teatre clavé, Josep Navarro assegura que la cinta va dirigida a un públic jove.

Abans de la pel·lícula es projectarà el curtmetratge titulat “Infierno cada dia, escrit i dirigit per la torderenca Tess Masero. La projecció serà divendres, a les 10 del vespre.

Dissabte, 16 d’octubre, el cicle de teatre, música i cinema familiar, co-organitzat amb l’associació de comerciants Tordera Centre presenta la projecció de la pel·lícula “Fantastico Sr.Fox”. Es tracta d’una adaptació del best seller infantil escrit per Roal Dahl. El cicle familiar comptarà novament amb el patrocini de l’associació de comerciants de Tordera Centre. El director del teatre clavé, Josep Navarro destaca la bona marxa del cicle i la col·laboració.

La projecció serà dissabte, a les 6 de la tarda. Les entrades anticipades per les dues sessions de cinema es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES